Om mig

Personen bag Håndens Profeti

Jane Zink Juhl

Jeg er uddannet pædagog fra Esbj. Seminarium febr. 1998. Indtil d. 1. okt. 2021 arbejdede jeg indenfor specialpædagogikken primært ved socialpsykiatrien.

Dette arbejde bragte mig mange erfaringer med mennesker i glæde, sorg og frustration. Menneskers ukuelige vilje og evne til at håndtere livets indhold uanset hvad det byder har grundlæggende altid fascineret mig. Dette er forsat en stor fascination.

Samtidigt er det også et slidsomt arbejde at rumme så mange menneskers forskellige sindstilstande, når man er et intuitivt menneske. Derfor blev jeg bevidst om, at jeg trængte til et karriereskift.

Et skæbnesvangert møde

I min søgning efter andre arbejdsmæssige udfordringer stiftede jeg ved et tilfælde bekendtskab med Hanne Eskebjerg eller som hun nok bedst er kendt; Hanne Hånd. Dette tilfældige møde er årsagen til, at jeg i dag er uddannet håndlæser og har fundet min nye vej.

Her fandt jeg en vej, hvor jeg kunne anvende mine medmenneskelige kompetencer og min intuition uden at jeg blev tappet for mine egne livsenergier.

Juli 2022 blev jeg certificeret håndlæser fra Hanne Hånds håndlæserskole.

Jeg er taknemlig for den lærdom, som jeg har modtaget

Jeg er ydmyg overfor den tillid mennesket, der lader mig læse deres hænder, viser mig

Mit ønske er at være en positiv og hjælpende gæst i andre menneskers liv

Omgivelserne

Mine lokaler er indrettet med rolige og varmende farver, og er fyldt med en rolig og rensende energi. Det store vægtæppe forestiller 2 grønne hænder. Det er vigtigt for mig at mine klienter føler sig velkomne og at rummet inviterer til åbenhed.

Er du nysgerrig på mit univers?

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.